Stúdiók Stúdió bérlés Stúdió eszközök Szolgáltatások Árak Foglalás Kapcsolat menu
 

STÚDIÓBÉRLÉS

Stúdiónkba legegyszerűbben online rendszerünkön keresztül lehetséges időpontot foglalni, emellett telefonos egyeztetés is lehetséges.

A sminkszobák és az ingyenes parkolóhelyek biztosítása is a foglalórendszeren keresztül történik. A foglalások csak e-mail formájában kapott visszaigazolással érvényesek.


 

Létszám

Az egyes stúdiókban az adott foglalási időben jelenlévők maximális létszáma 6 fő lehet, ezen felüli létszám esetén a rendezvény árak érvényesek.

Sminkszoba

Sminkelés, öltözködés céljából sminkszobáink 3000 Ft / óra áron vehetők igénybe

Amennyiben a készülődés a fotózásra választott stúdióban történik, akkor az adott stúdió bérleti díja érvényes.

 

 

Háziállatok

Stúdiónk egész területe kutyabarát - azonban minden vendégünket szeretnénk megkérni, hogy kizárólag szobatiszta és nyugodt kutyákkal látogassanak el hozzánk.

Akadálymentesítés

Stúdiónk teljes egészében akadálymentesített, így mindenki számára biztosított a bejutás és a stúdión belüli átjárhatóság

 

 

 

Parkolás

Stúdiónk ingyenes parkolást biztosít ügyfeleinknek. A rendelkezésre álló 10 férőhelyet, a foglalások sorrendjében tudjuk biztosítani.

 

 

Lemondás

A foglalási időpontot megelőző 72 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj 100%-a kerül számlázásra.


Módosításra egy alkalommal van ingyenesen lehetőség, a foglalási időpontot megelőző 72 óráig. Ezután a foglalás módosítása lemondásnak minősül, melyre a lemondási díjak érvényesek. Lemondás hiányában, illetve elmaradt bérlés/meg nem jelenés esetén a bérleti díj 100 %-a fizetendő. Lemondást/módosítást kizárólag írásban fogadunk el.